Hälsningar från mina kunder

Vi på Made by Marley har fått den stora äran att designa halsband och koppel till staffekenneln Blondietales. Självklart i kennelns egna färger gult och rosa. Kennelmamma Emma hälsar att dom är sååå nöjda. "Jättemjukt och följsamt ställbart valphalsband som inte bara är snyggt utan tydligen även smakar gott" :) Tusen tack för underbara bilder Emma!

Vackra bordercollien Storma i sin nya outfit som hon vann genom att Made by Marley var med och sponsrade Hundsportens insamling till Musikhjälpen 2015. Vinsten var ett halsband med matchande koppel och eftersom Storma och hennes matte Annika Af Klercker är med i svenska landslaget i Agility så föll färgvalet såklart på vår svenska flaggas färger.

Matte Sofie har börjat ställa ut sin fina staffekille Bowski så därför har vi fått äran att göra ett flertal olika utställningsoutfits i färgen Navy Blue till dom. Först blev det ett pärlutsmyckat utställningsset med matchande armband. Senare kompletterades detta set med ett vanligt Cobra med snäpplås i metall och två O-ringar för att avbelasta låset då Bowski är väldigt stark och kan dra en del när han blir glad vid möten med andra hundar. Sist men inte minst blev det även ett retrieverkoppel. Ni är garanterat snyggaste ekipaget i ringen och vi på Made by Marley håller alla tummar och tassar för er även i fortsättningen!

"Jag har haft på mig mitt Friendship-armband konstant i drygt 1,5 år nu. Lite lätt skiftning i färgnyans och kantstött i metallen men ingen större skillnad – och då har det hajkat runt halva jorden, klättrat i berg och allt möjligt annat som skulle slita på vem som helst. Imponerande kvalitet!" /Hanna