Vad roligt att du vill beställa!

Du är välkommen att maila din beställning till mig på


order@madebymarley.se


Följ instruktionerna nedan och kom ihåg att läsa igenom både storleksguiden och köpvillkoren (längst ner på denna sida) innan du mailar din beställning. Tack!

Paracord marin stil marinblå vit röd navy modell Wide Cobra bälte hundhalsband från Made by Marley

     Beställningslista


  1. Ditt namn, din adress och ditt mobilnummer.
  2. Typ av produkt.
  3. Design: Exempelvis Cobra eller Fishtail.
  4. Färg: Vilken färg eller vilka färger du vill ha på din produkt. Om flera färger, ange även vart du vill att respektive färg ska vara, exempelvis vilken du vill ska vara innerst samt ytterst på en Cobra-knytning.
  5. Lås: Vilken typ av lås du vill ha och eventuellt vilken färg om det finns flera att välja på. Exempelvis vilken färg på snäpplås till ett hundhalsband.
  6. Storlek: Se Storleksguiden för info om vilka mått jag behöver för respektive produkt. Här är det viktigt att mäta noggrant.
  7. Hundras/storlek och vikt: Jag anpassar storlek på ringar och hakar efter hur stor och stark eller liten och nätt din hund är.

Villkor och information

  När du handlar hos Made by Marley gäller följande:

BESTÄLLNING

Du som kund ansvarar för att uppgifterna du lämnar
vid beställning är korrekta och att du följer mina anvisningar i Storleksguiden när du – med stor noggrannhet – tar fram de mått jag behöver för att kunna se till att produkten du beställer ska passa
så bra som möjligt på just dig eller din hund.

PRISER OCH BETALNING

Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. När du lagt din beställning får du en e-faktura till din mail. Betalning sker i förskott via Swish eller Bankgiro. När din betalning har registrerats kan tillverkningen av din beställning påbörjas.


FRAKT

Fraktavgiften är 75 kr. Din beställning skickas spårbart med Postnord. 


LEVERANSTID

Normal leveranstid är ca 3–4 veckor. Den kan dock
vara kortare beroende på arbetsbelastning. Du
kommer få information om förväntad leveranstid.ÅNGERRÄTT OCH BYTESRÄTT

Eftersom mina produkter specialtillverkas så gäller ingen ångerrätt eller bytesrätt. 


SKÖTSELRÅD

De flesta paracordprodukter kan tvättas i 30 grader men kommer att krympa ca 5 % vid första tvätten. Sitter produkten tajt eller precis lagom så rekommenderar jag att hålla den borta från vatten (både tvätt och bad), annars finns en risk att den blir för liten. Vissa av mina metallspännen har dock en ytbeläggning (tex Pearl Grey och Anti-Brass) som inte tål tvätt. Fråga gärna om du är osäker. I övrigt är paracord ett väldigt hållbart material. Jag ansvarar inte för söndertuggade produkter.


PRODUKTBILDER

Observera att det kan vara svårt att exakt återge färg på ett foto. Färgens nyans skiljer sig också mellan olika bildskärmar. Vissa varor kan även se större eller mindre ut på bild än vad de är i verkligheten.

Alla bilder på denna webbplats tillhör Marlene Boke och får ej kopieras eller spridas vidare utan min kännedom och tillåtelse.