Vad roligt att du vill beställa!

Du är välkommen att maila din beställning till oss på


order@madebymarley.se


Vänligen inkludera samtliga punkter ur beställningsformuläret i ditt mail. Kom ihåg att noggrant läsa igenom både Storleksguiden och våra villkor innan du mailar din beställning till oss. Tack!

Paracord marin stil marinblå vit röd navy modell Wide Cobra bälte hundhalsband från Made by Marley

     Beställningsformulär


  1. Ditt namn, din adress och ditt mobilnummer (för sms-avisering).
  2. Typ av produkt.
  3. Design: Exempelvis Cobra eller Fishtail.
  4. Färg: Vilken färg eller vilka färger du vill ha på din produkt. Om flera färger, ange även vart du vill att respektive färg ska vara, exempelvis vilken du vill ska vara innerst samt ytterst på en Cobra-knytning.
  5. Lås: Vilken typ av lås du vill ha och eventuellt vilken färg om det finns flera att välja på. Exempelvis vilken färg på snäpplås till ett hundhalsband.
  6. Smycke: Exempelvis vilken pärla du vill ha på ett Friendship-armband eller ett Sliding Knots.
  7. Storlek: Se Storleksguiden för info om vilka mått vi behöver för respektive produkt. Här är det viktigt att mäta noggrant.
  8. Ev ras: Om det är en hundprodukt du beställer, berätta även vilken typ av hund du har. Vi anpassar storlek på ringar och hakar efter hur stor och stark eller liten och nätt din hund är.

Villkor och information


I och med att du gör en beställning, har du godkänt följande villkor:

PRISER OCH BETALNING

Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. När du gjort din beställning skickar vi dig en e-faktura. Betalning sker i förskott antingen via Swish eller till vårt Bankgiro. När din betalning har registrerats kan vi påbörja tillverkningen av din beställning.


FRAKT

Vi skickar din leverans med ett spårbart id-nummer. Avgiften för frakt, emballage och hantering är 85 kr. Vid stor beställning som gör att paketet väger över 1 kg, höjs denna avgift till 125 kr. Endast inom Sverige.


LEVERANSTID

Normalt ca 3–4 veckor men varierar beroende på arbetsbelastning. Du kommer få uppdateringar med info om förväntad leveranstid. Blir den ovanligt lång skickar vi alltid med en liten gåva som kompensation.


ÅNGERRÄTT OCH BYTESRÄTT

Eftersom våra produkter specialtillverkas så gäller ingen ångerrätt. Du ansvarar själv för att uppgifterna i din beställning stämmer och att du följer våra anvisningar i Storleksguiden när du – med stor noggrannhet – tar fram de mått vi behöver.

RABATTKOD

Eventuell rabatt gäller på totalbeloppet exklusive frakt. Rabatter går ej att kombinera – endast en rabatt per beställning.


SKÖTSELRÅD

De flesta paracordprodukter kan tvättas i 30 grader men kommer att krympa ca 5 % vid första tvätten. Sitter produkten tajt eller precis lagom så rekommenderar vi att hålla den borta från vatten (både tvätt och bad), annars finns en risk att den blir för liten. Vissa av våra metallspännen har dock en ytbeläggning (ex Pearl Grey och Anti-Brass) som inte tål tvätt. Fråga gärna oss om du är osäker. I övrigt är paracord ett väldigt hållbart material. Vi ansvarar inte för söndertuggade produkter.


PRODUKTBILDER

Observera att det kan vara svårt att exakt återge färg på ett foto. Färgens nyans skiljer sig också mellan olika bildskärmar. Vissa varor kan även se större eller mindre ut på bild än vad de är i verkligheten.

Alla bilder på denna webbplats tillhör Made by Marley och får ej kopieras eller spridas vidare utan vår kännedom och tillåtelse.

Maila oss på

hej@madebymarley.se