Vi på Made by Marley har fått den stora äran att designa armband åt välgörenhetsorganisationen Kids of Uganda som ger föräldralösa barn i Uganda en chans till trygghet och en ljusare framtid. Var med och stöd deras fosterfamiljsverksamhet genom att köpa ett av dessa armband. För varje sålt armband går 100 kr oavkortat till Kids of Uganda.

Armbanden är flätade av paracord (fallskärmslina) och kallas även överlevnadsarmband eftersom dom knyts på ett sätt som gör att dom är lätta att sprätta upp ifall du hamnar i en situation då du behöver en stark lina. Kika in här för att läsa mer om vad paracord är och vad det kan användas till.

 

Ett armband kostar 300 kr men beställer du 2 st armband betalar du bara 500 kr (dvs 250 kr/st). För varje sålt armband går 100 kr oavkortat till Kids of Uganda. Det tillkommer även en portoavgift på 50 kr. När du skickat din beställning kommer du att få en e-faktura. Den betalas i förskott via Bankgiro eller Swish. Så fort betalningen är registrerad på vårt konto påbörjar vi tillverkningen av ditt armband. Läs mer om våra villkor här. Med din beställning följer givetvis även ett gåvobevis från Kids of Uganda.

VILL DU BESTÄLLA?

 

Välkommen att maila din beställning till oss på

 

order@madebymarley.se

 

Innan du gör din beställning, läs igenom våra villkor här.

 

  1. Ditt namn och din adress.
  2. Storlek: Ditt handledsmått i cm. Har du inget måttband går det lika bra att använda ett snöre och sedan mäta med en linjal hur långt det blev. Vi tillverkar armbandet så att det sitter perfekt på just din handled. OBS! Det är viktigt att du mäter tajt så att vi får ditt faktiska handledsmått, annars kommer armbandet bli för stort.
  3. Bredd: Brett eller tunt armband.
  4. Lås (om tunt): Ankare eller Livets träd.
  5. Färg: Gult, rött eller svart.
  6. Ange "Kids of Uganda" som rubrik/ämne.

VÄNLIGEN INKLUDERA FÖLJANDE I DIN BESTÄLLNING:

PRESENTKORT

Vill du ge bort ett armband i present och är osäker på färg, modell och mått så kan du istället välja att beställa det i form av ett presentkort. Då får mottagaren själv gå in här på vår hemsida och välja ut sitt favoritarmband.

Vi på Made by Marley och framförallt barnen i Uganda säger

 

tack för din beställning!

info@madebymarley.se

Org.nr: 860104-5647

Godkänd för F-skatt