WIDE COBRA HUNDHALSBAND

Våra hundhalsband tillverkas i vår grova paracordlina som tål en belastning på 250 kg och är med andra ord väldigt hållbara. Vi gör både tunna och breda, med snäpplås eller som halvstryp. Du bestämmer själv hur just ditt halsband ska se ut. Kika på vårt färgsortiment för att hitta just din favoritfärg.

 

Designen du ser nedan kallas Wide Cobra. Den går att få i både en, två, tre eller fyra färger. Vill du beställa ett flerfärgat halsband så ber vi dig att inkludera i din beställning vart på halsbandet du vill att respektive färg ska vara.

 

Är din hund stor och stark eller drar mycket? Då rekommenderar vi snäpplås med säkerhetslåsning eller halvstryp. Vårt sortiment av spännen hittar du här. Det här halsbandet blir minst 3 cm brett och går att kombinera med spännen som är både 2,5 cm, 3 cm eller 3,7 cm breda beroende på hur stor och stark hund du har. Bredden på halsbandet anpassas efter bredden på spännet, med andra ord gör vi halsbandet lite bredare än normalt om du väljer det största och mest rejäla spännet som är 3,7 cm brett.

 

Vill du ha ett justerbart halsband? Den här flätningen bildar små hål i mitten som fungerar utmärkt att sticka ett spänne genom. Dock kräver detta att vi måste fläta en bit extra så därför blir det ett litet tillägg på priset. Även till dessa halsband har vi ett flertal olika sorters spännen, kika här.

PRISER

Plastspänne: 500 kr

Metallspänne: +50 kr

Halvstryp: +50 kr

Justerbar: +450 kr

Extra bred/rejält spänne: +350 kr

Flerfärgad: +50 kr

Pärlutsmyckning: +100 kr

Reflexlina: +100 kr

info@madebymarley.se

Org.nr: 860104-5647

Godkänd för F-skatt