SLIDING KNOTS

Det här halsbandet består helt enkelt bara av en enkel paracordlina med två justerbara knutar på. Kanske vill du ha ett halsband att fästa en namnbricka eller en id-tub på? Eller bara som ett smycke tillsammans med någon fin pärla eller berlock? Här hittar du vårt sortiment av pärlor och berlocker. Och själva linan går att få i en mängd olika färger, kika in här för att hitta just din favoritfärg. Vi har hela 70 olika färger i vårt sortiment.

Det här halsbandet är även perfekt att fästa CatanDog's antiparasitbricka i. Vill du slippa utsätta din pälskling för dom gifter som många av fästingskydden på marknaden innehåller? Då rekommenderar vi varmt denna bricka som är helt giftfri och dessutom riktigt effektiv. Den fungerar på alla hundar och katter och ger inga biverkningar.

 

"CatanDog’s antiparasitbricka är en unik uppfinning tillverkad i Österrike. Den består av en 18 karats guldpläterad metallbricka. Dom små pyramiderna i mitten ar brickan skapar ett speciellt elektromagnetiskt fält som genom permanent kroppskontakt sprider sig i pälsen på djuret. Detta bioresonansfält vilseleder fästingarnarna då det stör deras lokaliseringsmekanism och stöter därigenom bort dem." Besök CatanDog's hemsida för mer info.

PRIS

 

Halsband: 95 kr

 

Pärla: +25 kr/st

 

Berlock: +35 kr/st

 

(TierraCast: +45 kr/st)

 

Imperial Red med pärlan "Paw".

Matte Sara matchar sin pälskling Vilde med sitt Friendship-armband som knyts på samma sätt som Sliding Knots.

Golden Rod med ID-tub.

Vackra staffen Athena har matchat sitt Sliding Knots med den guldiga fästingbrickan från CatanDog's Sweden.

Siri i sitt svarta Sliding Knots med CatanDog's fästingbricka.

Derek från Kennel Atomkraft valde även han färgen guld.

Matcha ditt Sliding Knot med ett av våra övriga halsband, exempelvis ett Cobra som på bilden ovan, för en riktigt snygg look.

info@madebymarley.se

Org.nr: 860104-5647

Godkänd för F-skatt