Våra hundhalsband tillverkas i vår grova paracordlina som tål en belastning på 250 kg och är med andra ord väldigt hållbara. Vi gör både tunna och breda, med snäpplås eller som halvstryp. Du bestämmer själv hur just ditt halsband ska se ut. Kika på vårt färgsortiment för att hitta just din favoritfärg.

 

Designen du ser nedan kallas Fishtail. Bredd: 2 cm. Går att få som en-, två- eller fyrfärgat. Är din hund stor och stark eller drar mycket? Läs då info längst ner på sidan. Vårt sortiment av spännen hittar du här.

PRISER

Plastspänne: 300 kr

Metallspänne: +50 kr

Halvstryp: +50 kr

Tvåfärgat: +50 kr

Fyrfärgat: +100 kr

Reflexlina: +50 kr

Stitched: +250 kr

FISHTAIL

Köp ett matchande koppel till ditt halsband och få 50 kr rabatt! Beställer du dessutom ett armband får du ytterligare 50 kr rabatt.

ÄR DIN HUND STOR OCH STARK ELLER DRAR MYCKET?

Då rekommenderar vi först och främst att du beställer ett enfärgat halsband för att undvika skarvar som försämrar hållbarheten på halsbandet. Därefter väljer du antingen ett halvstryp (för helstryp, se modellen Zipper) eller metallspänne med säkerhetslåsning. Säkerhetslåsning innebär att vi placerar en ring på var sida om spännet som avlastar spännet och garanterar full hållbarhet när man fäster kopplet i bägge dessa ringar, se bild. Våra metallspännen är hållbara men om din hund kastar sig ut i kopplet eller är väldigt stark och drar mycket så rekommenderar vi denna lösning för säkerhets skull. Ett annat alternativ är att välja någon av våra bredare modeller (Floral, Sanctified eller Wide Cobra). Eftersom dom är snäppet bredare har dom också ett bredare och mer hållbart spänne. Även dessa modeller går att få med säkerhetslåsning för den riktigt stora och starka hunden.

info@madebymarley.se

Org.nr: 860104-5647

Godkänd för F-skatt