COBRA HUNDHALSBAND

Våra hundhalsband tillverkas i vår grova paracordlina som tål en belastning på 250 kg och är med andra ord väldigt hållbara. Vi gör både tunna och breda, med snäpplås eller som halvstryp. Du bestämmer själv hur just ditt halsband ska se ut.

 

COBRA Bredd: 2,2 cm (Cobra Mini: 1,8 cm). Är din hund stor och stark eller drar mycket? Då rekommenderar vi ett enfärgat halsband för att undvika skarvar. Vill du ha ett snäpplås så gör vi det med en säkerhetslåsning, annars rekommenderar vi halvstryp. Läs mer om detta längst ner på denna sida. Vårt sortiment av spännen hittar du här. Kika också på vårt färgsortiment för att hitta just din favoritfärg.

PRISLISTA

Plastspänne: 300 kr

Metallspänne: +50 kr

Halvstryp: +50 kr

Pärlutsmyckning: +100 kr

Reflexlina: +50 kr

COBRA MINI

(för väldigt små hundar)

 

Plastspänne: 200 kr

Metallspänne: +25 kr

 

För justerbart halsband,

se våra valphalsband.

ÄR DIN HUND STOR OCH STARK ELLER DRAR MYCKET?

Då rekommenderar vi först och främst att du beställer ett enfärgat halsband för att undvika skarvar som försämrar hållbarheten på halsbandet. Därefter väljer du antingen ett halvstryp (för helstryp, se modellen Zipper) eller metallspänne med säkerhetslåsning. Säkerhetslåsning innebär att vi placerar en ring på var sida om spännet som avlastar spännet och garanterar full hållbarhet när man fäster kopplet i bägge dessa ringar (se bild). Våra metallspännen är hållbara men om din hund kastar sig ut i kopplet eller är väldigt stark och drar mycket så rekommenderar vi denna lösning för säkerhets skull. Ett annat alternativ är vår bredare variant av Cobra - modellen Wide Cobra. Eftersom detta halsband är snäppet bredare har det också ett bredare och mer hållbart spänne. Även denna modell går att få med säkerhetslåsning för den riktigt stora och starka hunden.

info@madebymarley.se

Org.nr: 860104-5647

Godkänd för F-skatt