Hej!

Kul att du har hittat hit! Det är jag som är Marley. Eller egentligen heter jag Marlene. Jag är en före detta flygvärdinna som bestämde mig för att byta bana och utbildar mig just nu till grafisk formgivare. Vid sidan av fortsätter jag driva Made by Marley som jag startade för 3 år sedan.

Eftersom jag just nu pluggar på heltid så kan leveranstiderna bli lite längre än normalt men jag tar emot beställningar precis som vanligt.

Har du några frågor? Maila mig!

Marlene Boke av Made by Marley special design produkter i paracord

Det hela

började med

min lilla Siri

Jag växte upp med hund men efter att ha flyttat hemifrån kom det att dröja hela 10 år innan jag återigen fick en glad liten vän vid min sida. I januari 2015 flyttade Siri – en otroligt mysig och kärleksfull liten staffordshire bullterrier – hem till mig. Med henne fick jag också ett halsband som Siris mammas matte hade gjort till alla valparna. Det var flätat i paracord. Där och då väcktes mitt intresse för detta material och sedan dess har jag gjort ett flertal olika halsband, koppel och selar till Siri. Ganska snart började jag även fläta armband, bälten och nyckelringar. Genom Siris populära instagramkonto @siri.the.staffy började jag få förfrågningar från folk som ville beställa och så småningom bestämde jag mig för att starta eget. Ett beslut jag är väldigt glad över!

Siri the staffy av Made by Marley hundhalsband koppel hundsele i paracord

Maila oss på

hej@madebymarley.se