Kul att du har hittat hit! Det är jag som är Marley. Eller egentligen heter jag Marlene. Jag växte upp med hund men efter att ha flyttat hemifrån 2005 kom det att dröja hela 10 år innan jag återigen fick en glad liten vän vid min sida. I januari 2015 flyttade min efterlängade Siri hem till mig. En otroligt mysig och kärleksfull liten staffordshire bullterrier. Med henne fick jag också ett halsband som mamma Selmas gulliga matte René hade gjort till alla valparna. Det var flätat i paracord. Där och då väcktes mitt intresse för detta material och sedan dess har jag gjort ett flertal olika halsband, koppel och selar till Siri. Ganska snart började jag även fläta armband, bälten och nyckelringar. Genom Siris populära instagramkonto (@siri.the.staffy) började jag få förfrågningar från folk som ville beställa och så småningom bestämde jag mig för att starta eget. Ett beslut jag är väldigt glad över!

 

Från och med hösten 2017 är jag student på heltid och har tyvärr inte fullt lika mycket tid till mitt flätande och knytande längre. Detta innebär att leveranstiderna blir lite längre framöver. Men jag tar fortfarande emot beställingar precis som vanligt. Så varmt välkommen att beställa något fint till din pälskling! Eller varför inte till dig själv :) Och har du några frågor så är det bara att skicka ett mail till mig på adressen nedan. Tack för besöket!

HEJ!

info@madebymarley.se

Vill du delta i tävlingar där vi lottar ut produkter från Made by Marley? Följ oss på Facebook och Instagram. Klicka på bilderna för att komma till våra sidor.

TACK FÖR BESÖKET!

info@madebymarley.se

Org.nr: 860104-5647

Godkänd för F-skatt