HÄLSNINGAR FRÅN VÅRA KUNDER

Vi på Made by Marley har fått den stora äran att designa halsband och koppel till staffekenneln Blondietales. Självklart i kennelns egna färger gult och rosa. Kennelmamma Emma hälsar att dom är sååå nöjda. "Jättemjukt och följsamt ställbart valphalsband som inte bara är snyggt utan tydligen även smakar gott" :) Tusen tack för underbara bilder Emma!

Vackra bordercollien Storma i sin nya outfit som hon vann genom att vi på Made by Marley var med och sponsrade Hundsportens insamling till Musikhjälpen 2015. Vinsten var ett halsband med matchande koppel och valet föll på modellen Sanctified. Vi vill också passa på att ge Storma och matte Annika Af Klercker ett STORT grattis till 3:e platsen i SM i Agility!

Matte Sofie har börjat ställa ut sin fina staffekille Bowski så därför har vi fått äran att göra ett flertal olika utställningsoutfits i färgen Navy Blue till dom. Först blev det ett pärlutsmyckat utställningsset med matchande armband. Senare kompletterades detta set med ett vanligt Cobra med snäpplås i metall och två O-ringar för att avbelasta låset då Bowski är väldigt stark och kan dra en del när han blir glad vid möten med andra hundar. Sist men inte minst blev det även ett retrieverkoppel. Ni är garanterat snyggaste ekipaget i ringen och vi på Made by Marley håller alla tummar och tassar för er även i fortsättningen!

Hanna har med sig sina armband och fotlänkar på äventyr i Indien och Australien. Hon skickar så många fina bildhälsningar att vi bara måste lägga upp åtminstone tre av dom här :) Tack Hanna!