VAD ROLIGT ATT DU VILL BESTÄLLA!

SEMESTERTIDER

Nu under sommaren kan leveranstiden bli lite längre än normalt eftersom vi har semester. Produktionen ligger inte helt nere men den går lite långsammare då vi ibland har annat för oss. Men självklart går det bra att beställa precis som vanligt. Vi skickar med en liten sommargåva med dom leveranser som berörs, som kompensation för den ovanligt långa leveranstiden. Vi önskar alla våra kunder en kalasfin sommar!

BESTÄLLNING

Välkommen att maila din beställning till oss på

order@madebymarley.se

 

Kom ihåg att läsa igenom både Storleksguiden och villkoren här intill först.

  1. Ditt namn och din adress.
  2. Typ av produkt.
  3. Design: Exempelvis Cobra, Fishtail eller Zipper.
  4. Färg: Vilken färg eller vilka färger du vill ha på din produkt. Om flera färger, ange även vart du vill att respektive färg ska vara, exempelvis vilken du vill ska vara innerst samt ytterst på en Cobra-knytning.
  5. Lås: Vilken typ av lås du vill ha och eventuellt vilken färg om det finns flera att välja på. Exempelvis vilken färg på snäpplås till ett hundhalsband eller vilken typ av knapplås till ett Thin Cobra-armband.
  6. Smycke: Exempelvis vilken pärla du vill ha på ett Friendship-armband.
  7. Storlek: Se Storleksguiden för info om vilka mått vi behöver för respektive produkt. Om det är ett halsband du beställer, ange även om du vill att det ska sitta tajt eller lite mer löst och ledigt.
  8. Ev ras: Om det är en hundprodukt du beställer, berätta även vilken typ av hund du har. Vi anpassar storlek på ringar och hakar efter hur stor och stark eller liten och nätt din hund är.
  9. Ev presentkort eller rabattkod.

INKLUDERA FÖLJANDE I DIN BESTÄLLNING:

VILLKOR & INFO

I och med att du gör en beställning, har du godkänt Made by Marleys alla villkor enligt nedan:

 

PRISER OCH BETALNING

Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. När du gjort din beställning skickar vi dig en e-faktura. Betalning sker i förskott antingen via Swish eller till vårt Bankgiro. Ange ditt namn som meddelande. När din betalning har registrerats påbörjar vi tillverkningen av din beställning.

 

FRAKT

Vi skickar alltid våra paket med ett spårbart id-nummer. Fraktavgiften är 55 kr. Om du beställer väldigt många produkter som gör att paketet väger över 1 kg så kostar frakten 90 kr. Och bor du utanför Sveriges gränser så kommer frakten att kosta lite mer, oftast ca 150 kr men det beror helt på varornas vikt.

 

LEVERANSTID

Normalt 2-3 veckor men varierar beroende på arbetsbelastning. Kan ta ca 4 veckor om vi har mycket att göra och 1 vecka om vi har mindre att göra och beställningen inte är så omfattande. Du kommer få uppdateringar med info om förväntad leveranstid. Blir den ovanligt lång skickar vi alltid med en liten gåva som kompensation.

 

ÅNGERRÄTT OCH BYTESRÄTT

Eftersom våra produkter specialtillverkas så gäller ingen ångerrätt. Du ansvarar för att uppgifterna i din beställning stämmer. Det är därför viktigt att du mäter noga så att vi får rätt mått. Följ våra anvisningar i Storleksguiden. Om vi får felaktiga mått som leder till att produkten inte passar så är det ibland möjligt att få storleken justerad. Detta kan vi då göra mot en avgift. Det är dock tidskrävande och kostar därefter. Summan beror på vilken typ av produkt det är samt hur pass omfattande justeringen är. Om produkten är för stor så går det ibland att knyta upp och knyta om den. Är den däremot för liten så går det inte att göra något åt, då hänvisas du till att göra en ny beställning.

 

RABATTKOD

Eventuell rabatt gäller på totalbeloppet exklusive frakt. Rabatter går ej att kombinera, endast en rabatt per beställning.

 

SKÖTSELRÅD

Dom flesta paracordprodukter kan tvättas i 30 grader men kommer att krympa ca 5% vid första tvätten. Sitter produkten tajt eller precis lagom så rekommenderar vi att hålla den borta från vatten (både tvätt och bad), annars är risken stor att den blir för liten. Vissa av våra metallspännen har dock en ytbeläggning (bla "Pearl Grey" och "Anti-Brass") som inte tål tvätt. Fråga gärna oss om du är osäker. Våra justerbara Leather Fusion-halsband tål inte heller tvätt. I övrigt är paracord ett väldigt hållbart material. Vi ansvarar inte för söndertuggade produkter.

 

Våra pärlarmband i kollektionen Beads by Marley kräver mer varsam skötsel än våra övriga produkter. Ta alltid av dig dina smycken när du ska vara i kontakt med vatten och förvara dom inte heller i en fuktig miljö, såsom badrum etc. Smycken bör förvaras åtskilda från varandra då dom kan bli missfärgade vid kontakt med andra metaller under en längre tid. Dom kan också bli missfärgade av parfymer, hårspray och hudkrämer. Sov aldrig med dina smycken på och hantera dom alltid varsamt.

 

PRODUKTBILDER

Observera att det kan vara svårt att exakt återge färg på ett foto. Färgens nyans kan också skilja sig mellan olika bildskärmar. Vissa varor kan även se större eller mindre ut på bild än vad de är i verkligheten, vi ber dig därför läsa måttangivelserna i produktbeskrivningen.

 

Alla bilder på denna webbplats tillhör Made by Marley och får ej kopieras eller spridas vidare utan vår kännedom och tillåtelse.

SKA DU GE BORT DIN BESTÄLLNING I PRESENT?

Du får alltid din produkt levererad i en organzapåse utan extra kostnad men för bara en liten extra slant får du en av våra snygga presentaskar istället. Den större (25 kr) passar bra till hundhalsband och den mindre (20 kr) till armband eller katthalsband.

info@madebymarley.se

Org.nr: 860104-5647

Godkänd för F-skatt