BESTÄLLNING

Vad roligt att du vill beställa!

Du är varmt välkommen att maila din beställning till oss på

order@madebymarley.se

Kom ihåg att noggrant läsa igenom både Storleksguiden, anvisningarna här nedan samt villkoren här intill innan du mailar din beställning till oss. Tack!

INKLUDERA FÖLJANDE

I DIN BESTÄLLNING:

  1. Ditt namn, din adress och ditt mobilnummer (för sms-avisering).
  2. Typ av produkt.
  3. Design: Exempelvis Cobra, Fishtail eller Zipper.
  4. Färg: Vilken färg eller vilka färger du vill ha på din produkt. Om flera färger, ange även vart du vill att respektive färg ska vara, exempelvis vilken du vill ska vara innerst samt ytterst på en Cobra-knytning.
  5. Lås: Vilken typ av lås du vill ha och eventuellt vilken färg om det finns flera att välja på. Exempelvis vilken färg på snäpplås till ett hundhalsband eller vilken typ av knapplås till ett Thin Cobra-armband.
  6. Smycke: Exempelvis vilken pärla du vill ha på ett Friendship-armband.
  7. Storlek: Se Storleksguiden för info om vilka mått vi behöver för respektive produkt.
  8. Ev ras: Om det är en hundprodukt du beställer, berätta även vilken typ av hund du har. Vi anpassar storlek på ringar och hakar efter hur stor och stark eller liten och nätt din hund är.
  9. Ev presentkort eller rabattkod.

VILLKOR & INFO

I och med att du gör en beställning, har du godkänt Made by Marleys alla villkor enligt nedan:

PRISER OCH BETALNING

Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. När du gjort din beställning skickar vi dig en e-faktura. Betalning sker i förskott antingen via Swish eller till vårt Bankgiro. När din betalning har registrerats kan vi påbörja tillverkningen av din beställning.

FRAKT

Vi skickar din leverans med ett spårbart id-nummer. Avgiften för frakt, emballage och hantering är 85 kr. Vid stor beställning som gör att paketet väger över 1 kg, höjs denna avgift till 125 kr. Endast inom Sverige.

LEVERANSTID

Normalt ca 2–3 veckor men varierar beroende på arbetsbelastning. Kan ta mer än 3 veckor om vi har mycket att göra men om vi har mindre att göra och beställningen inte är så omfattande så kan det däremot gå snabbare än så. Du kommer få uppdateringar med info om förväntad leveranstid. Blir den ovanligt lång skickar vi alltid med en liten gåva som kompensation.

ÅNGERRÄTT OCH BYTESRÄTT

Eftersom våra produkter specialtillverkas så gäller ingen ångerrätt. Du ansvarar själv för att uppgifterna i din beställning stämmer och att du följer våra anvisningar i Storleksguiden när du tar fram de mått vi behöver för att kunna tillverka produkten i fråga. Vi har dock även ett sortiment av färdiga produkter (samtliga under fliken "REA"), vid köp av dessa gäller 14 dagars bytesrätt. Du som kund betalar returfrakten.

RABATTKOD

Eventuell rabatt gäller på totalbeloppet exklusive frakt. Rabatter går ej att kombinera, endast en rabatt per beställning.

SKÖTSELRÅD

De flesta paracordprodukter kan tvättas i 30 grader men kommer att krympa ca 5% vid första tvätten. Sitter produkten tajt eller precis lagom så rekommenderar vi att hålla den borta från vatten (både tvätt och bad), annars finns en risk att den blir för liten. Vissa av våra metallspännen har dock en ytbeläggning (bla "Pearl Grey" och "Anti-Brass") som inte tål tvätt. Fråga gärna oss om du är osäker. I övrigt är paracord ett väldigt hållbart material. Vi ansvarar inte för söndertuggade produkter.

Våra pärlarmband i kollektionen Beads by Marley kräver mer varsam skötsel än våra övriga produkter. Ta alltid av dig dina smycken när du ska vara i kontakt med vatten och förvara dem inte heller i en fuktig miljö, såsom badrum etc. Smycken bör förvaras åtskilda från varandra då de kan bli missfärgade vid kontakt med andra metaller under en längre tid. De kan också bli missfärgade av parfymer, hårspray och hudkrämer. Sov aldrig med dina smycken på och hantera dem alltid varsamt.

PRODUKTBILDER

Observera att det kan vara svårt att exakt återge färg på ett foto. Färgens nyans kan också skilja sig mellan olika bildskärmar. Vissa varor kan även se större eller mindre ut på bild än vad de är i verkligheten.

Alla bilder på denna webbplats tillhör Made by Marley och får ej kopieras eller spridas vidare utan vår kännedom och tillåtelse.

SKA DU GE BORT DIN

BESTÄLLNING I PRESENT?

Du får alltid din produkt levererad i en organzapåse utan extra kostnad men för bara en liten extra slant får du en av våra snygga presentaskar istället. Den större (25 kr) passar bra till hundhalsband och den mindre (20 kr) till armband eller katthalsband.